Compania Prestigio este nerabdatoare sa mearga la curatenie pe 24 septembrie!

Prestigio ne-a declarat ca abia asteapta ziua de curatenie si sunt foarte entuziasmati ca anul acesta au putut veni in sprijinul voluntarilor, ajutandu-i cu GPS-uri la cartare. La intrebari ne-a raspuns Ruxandra Dobre, Product Line Manager Canyon si Prestigio, prin intermediul careia ii multumim companiei pentru implicarea in proiect si speram sa ne fie alaturi si la actiunile viitoare. Let’s Do It, Romania!

1. Cum vi se pare ideea Let’s Do It, Romania si de ce v-ati implicat in proiect?

LDIR ne-a atras atentia inca de anul trecut, cand a avut loc prima editie. Asbis a participat si atunci, iar anul acesta ne-am gandit ca Prestigio poate veni in ajutorul tuturor voluntarilor care participa la procesul de cartare si care au nevoie de un numar cat mai mare de GPS-uri, astfel incat sa noteze locurile exacte in care sunt gunoaiele.

Este unul dintre putinele proiecte care au o voce atat de puternica, incat reusesc sa mobilizeze sute de mii de oameni intr-o singura zi si ne bucuram ca suntem alaturi de voluntarii LDIR.

2. Ce alte campanii/actiuni de CSR ati mai avut in cadrul companiei?

Nu avem inca o istorie in ceea ce priveste campaniile de CSR. Am mai participat si anul trecut la LDIR, dar suntem inca la inceput.

3. De ce ar trebui sa vina oamenii la curatenie?

In primul rand, pentru ca este un proiect care are rezultate imediate: plimbarea in natura sau o dupa amiaza la iarba verde o sa fie vizibil mai placuta chiar imediat dupa eveniment. LDIR ne arata ce inseamna o implicare la un asemenea nivel, ne invata sa fim responsabili si sa nu uitam ca fiecare dintre noi putem schimba ceva, cat de mic.

4. Cum pot contribui companiile la schimbarea pozitiva a comunitatii?

Prin propriul exemplu.

In momentul in care o companie activeaza intr-o comunitate, trebuie sa tina intotdeauna cont de oamenii din spatele acesteia. Astfel, se poate crea mai mult decat o legatura business, iar acea companie va fi privita cu alti ochi de publicul sau.

5. Un mesaj de implicare pentru a atrage cat mai multi voluntari pentru 24.09.

Este o zi in care vom colabora, ne vom imprieteni! Iar dupa eveniment, vom spune cu zambetul pe buze: We did it, Romania!

Noi de-abia asteptam!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *