RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL

 

Înfiinţată în anul 1998, RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL este unul dintre liderii pieţei petroliere româneşti, având o cotă de aproximativ 20 % din piaţa totală de produse petroliere din România. LUKOIL este una dintre marile companii internaţionale de petrol şi gaze, integrate pe verticală, reprezentând 2, 2 % din producţia mondială de petrol. Poziţia puternică de care se bucură compania în prezent este rezultatul unei munci de peste 20 de ani pentru extinderea rezervelor şi dezvoltarea afacerilor, prin identificarea şi realizarea unor tranzacţii strategice.  LUKOIL desfăşoară proiecte de explorare şi producţie în domeniul petrolului şi gazelor în 12 ţări.

În prezent, LUKOIL produce o gamă largă de produse petroliere şi petrochimice, pe care le vinde en-gross şi cu amănuntul în peste 30 de ţări. Aceasta, prezentă pe piaţa românească de 15 ani, se mândreşte cu o cotă importantă de aproximativ 20 % din piaţa totală de produse petroliere din România, lucru care certifică faptul că şoferii sunt mulţumiţi de produsele marca LUKOIL. Deoarece LUKOIL România acordă o importanţă majoră calităţii produselor petroliere, dar şi serviciilor prestate clienţilor, anul acesta va continua planul de modernizare a staţiilor de distribuţie de carburanţi, clienţii benzinăriilor beneficiind de avantajele unor servicii noi. Activitatea investiţională şi de afaceri a companiei LUKOIL România creează un impact impresionant asupra economiei româneşti: peste 400 milioane USD investiţi în 15 ani de activitate, crearea de 3.100 locuri de muncă în cadrul RAFINARIEI PETROTEL-LUKOIL.

Aceasta acordă o importanţă majoră calităţii produselor petroliere şi serviciilor prestate clienţilor în cadrul staţiilor de distribuţie carburanţi, precum şi o atenţie prioritară problemelor privind protecţia mediului înconjurător respectând cu stricteţe standardele europene în vigoare. Astfel, toate depozitele şi întreaga reţea de distribuţie a carburanţilor LUKOIL dispun de instalaţii de recuperare a compuşilor organici volativi la rezervoare, iar staţiile LUKOIL sunt echipate cu sisteme de recuperare a compuşilor organici volativi la pompele de distribuţie. Totodată, compania LUKOIL România este interesată de campaniile de responsabilitate socială din cadrul ţării noastre. Aceasta a realizat în decursul anilor o mare activitate socială în foarte multe campanii, drept pentru care au hotărât să acorde ajutorul şi proiectul national de ecologizare a arealelor naturale, “Let’s Do It, Romania!”. Au însemnat un real sprijin pentru noi, reuşind astfel să ne îndeplinim obiectivul major, acela de a curăţa judeţul Prahova. Mulţumim, RAFINARIA PETROTEL-LUKOIL, şi sperăm că şi pe viitor vom face o echipă tot la fel de bună!

Mereu in miscare!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *