Echipa judeteana Prahova a participat la atelierele de reutilizare creativa alaturi de Scoala Gimnaziala Sanatoriala din Busteni

La sfarsitul lunii noiembrie, in cadrul “Saptamanii altfel”, echipa judeteana Prahova “Let’s Do It, Romania!” a avut o intalnire minunata cu un colectiv pe masura. Ne-am intalnit cu profesorii si elevii de la Colegiul “Ion Kalinderu”, Scoala Gimnaziala Sanatoriala din Busteni.

Aceasta intalnire a avut ca tema importanta protejarii mediului inconjurator, dand ca exemplu proiectul national “Let’s Do It, Romania!” si evolutia acestui proiect la nivel local-judetan.

Impreuna cu Raluca, cea care coordoneaza minunatul proiect “ Pietre pictate si alte pacate”, am realizat cu cei mici un atelier de creatie (atelierul face parte din caravana Eco-PH). Acest atelier a insemnat crearea unor obiecte decorative, scopul fiind ca cei mici sa aprecieze mai mult tot ceea ce ii inconjoara si sa vada utilitatea si semnificatia reutilizarii creative.

Va reamintim ca aceiasi elevi din Scoala Gimnaziala Sanatoriala din Busteni au participat pe 24 septembrie la proiectul national “Let’s Do It, Romania!”. Ei vin din diferite colturi ale tarii si sunt ajutati sa se adapteze foarte bine de catre colectivul minunat de profesori, care le ofera un incredibil sprijin si suport acestor minunati elevi cu probleme de sanatate.

A fost o intalnire emotionata si s-a finalizat intr-o maniera placuta, s-au daruit diplome de voluntariat elevilor si profesorilor coordonatori.

Multumim in special profesoarei Iuliana Ciubuc pentru invitatia si sprijinul acordat actiunilor noastre de voluntariat!

Echipa judeteana Prahova

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *