Si Webhelp a facut parte din echipa nationala de actiune!

29 de voluntari, 100 de saci stransi, cateva ore de munca si buna dispozitie din plin !

Ziua de curatenie nationala a fost o ocazie pentru noi, angajatii Webhelp din Bucuresti, sa dam un exemplu si sa simtim cum e sa faci parte din cel mai mare proiect national de implicare sociala. Ne-am intalnit de dimineata in fata sediului companiei, de unde am plecat cu 2 microbuze spre centrul de inregistrare Let`s do it, Romania ! si de acolo, mai departe, catre mormanul ales cu o zi inainte – undeva langa Dragomiresti-Deal.

Nu avem certitudinea ca am gasit mormanul inscris pe harta, deoarece coordonatele GPS nu erau recunoscute. In orice caz, cu cateva aproximari, am ajuns pe un camp ce parea de la distanta curat. Chiar ne intrebam daca urma sa gasim gunoaie de strans…ei bine, am gasit ! Asa ca ne-am echipat cum se cuvine cu dotarile puse la dispozitie de Webhelp si am reusit sa strangem in cateva ore in jur de 100 de saci.

Impresionant e faptul ca zona unde am curatat noi se afla exact langa un centru de colectare si triere a deseurilor. Un angajat al centrului a venit sa ne propuna sa le dam lor sacii stransi sa se ocupe ei de triere si reciclare, dar nu s-au gandit inainte sa curete chiar ei zona…Bineinteles ca nu le-am dat sacii, deoarece urmau sa fie colectati de echipele Let`s do it, Romania ! si numarate pentru realizarea statisticilor la nivel national.

Webhelp ne-a pus la dispozitie transport, masti de protectie, manusi, saci, gel dezinfectant pentru maini, apa si batoane de ciocolata pentru energie. Liderul echipei a avut si o mini trusa medicala asupra lui. Tot ce era necesar pentru munca asidua. Noi, cei 29 de voluntari am venit echipati cu buna dispozitie. Tot ce era necesar pentru munca facuta cu placere.

Cele cateva ore s-au dovedit a fi mai epuizante decat o zi obisnuita de munca, dar a meritat efortul. Astazi, si datorita noua, natura respira mai usor. Si daca impreuna am determinat macar 1 persoana sa ne urmeze exemplul – nu doar de ziua nationala a curateniei, ci in fiecare zi – atunci am reusit !

We did it, Webhelp ! We did it, Romania !

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *