Wink susține o Românie mai curată!

Weekend-ul de septembrie  în care Ziua de Curățenie Naționala este însemnata în calendarul acțiunilor sociale din România se apropie și adună tot mai mulți susținători. Wink Public Multimedia răspunde cu bucurie chemării noastre de a contribui la creearea unei Românii mai curate și, pentru al doilea an la rând, sprijină proiectul Let’s do it, Romania! oferind vizibilitate în Iași în mijloacele de transport în comun precum și în stațiile acestora.

Wink Public Multimedia activează pe piața de publicitate Digital OOH și integrează un conținut informativ și publicitar targetat, care întâmpină eficient atât nevoile audienței cât și pe cele ale advertiserilor. Compania livrează, în timp real, o varietate largă de conţinut dinamic și atractiv, care informează și angajează publicul într-o experienţă care generează rezultate.

În Iași, Wink oferă informații pe 150 ecrane digitale în 100 mijloace de transport în comun (autobuze și tramvaie). Pe lăngă conținutul comercial, Wink livrează și mesaje informaţionale, educaţionale și de divertisment, precum și mesaje cu caracter informativ pentru transportul public și conținut editorial (știri, divertisment); toatea acestea însoțite de suport audio.

Mulțumim Wink pentru susținere!

Let’s Do It, Iasi! împreună pentru un oraș mai curat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *