Voluntarii Let’s Do It, Romania din Botoșani provocați la concurs

Pregătirile pentru campania  “Let’s Do It, Romania!”  Curățenie în toată țara. Într-o singură zi au intrat în linie dreaptă. Echipa botoșăneană „Let’s Do It, Romania s-a întâlnit la finele săptămânii trecute cu profesorii botoșăneni pentru a pune la punct strategia pe care aceștia o vor urma pe data de 12 mai.

Întâlnirea s-a desfășurat prin bunăvoința conducerii Inspectoratului Școlar Botoșani în Aula Colegiului A.T Laurian, profesorii prezenți la întâlnire fiind atît din municipiu, cât și din județ.

Profesorii au fost instruiți de către coordonatorii echipei „Let’s Do It, Romania!” cu privire la sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit pentru ca, la finalul zilei de 12 mai, județul Botoșani să se afle din nou pe primele poziții în privința numărului de voluntari care vor ieși la curățenie generală.

Noutatea față de anii trecuți constă în faptul că anul acesta se va pune un accent deosebit pe colectarea selectivă deșeurilor. Astfel, echipelor de voluntari le vor fi necesare atât saci și mănuși, cât și scoci de diferite culori, fiecare culoare însemnând un anumit tip de deșeuri, respectiv metal, plastic, hârtie, sticlă.

La întâlnirea cu profesorii a fost lansat și un concurs adresat voluntarilor înscriși. Echipa care va aduna cel mai bine selectiv deșeurile va fi desemnată câștigătoarea marelui premiu. Concursul va fi organizat în parteneriat cu Primăria Botoșani.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *