Unde-s sustinatori multi, puterea exemplului creste

Let’s Do It, Romania! repetitii finale

 

12 mai, Ziua de Curatenie Nationala se apropie cu pasi repezi, iar echipa Let’s Do It Romania! Iasi concretizeaza idei, aduna alaturi oameni generosi si asteapta cu nerabdare indemnul action!  Primavara este pe ultima suta de metri, natura ofera un spectacol din ce in ce mai impresionant , iar voluntarii care au vanat gunoaie prin imprejurimile Iasului, in timpul actiunilor de cartare de pana acum, cea de pe 21 aprilie si cea de pe 28 aprilie, au constatat ca 12 mai va fi o zi plina. O data in plus trebuie dat un exemplu, pentru ca viitorul fiecaruia dintre noi sa fie unul in care reciclarea se integreaza firesc in desfasurarea unei zile obisnuite.

Entuziasmul, implicarea si optimismul nostru, al celor din echipa Let’s Do It, Romania! Iasi nu au lasat indiferenti, nici in 2012, oameni importanti, institutii si companii. Astfel, dupa Toyota, sponsorul principal al campaniei din Iasi, suntem bucurosi sa ii primim in echipa si pe cei de la Antibiotice Iasi si sa ne punem in aplicare initiativele cu ajutorul  Primariei Municipiului Iasi si Agentiei Pentru Protectia Mediului.  

 

Multumim Antibiotice Iasi, Primariei Municipiului Iasi si Agentiei pentru Protectia Mediului! 

 

Compania Antibiotice Iasi, cel mai important producator roman de medicamente generice, dupa cum multi dintre noi stim,  a hotarat sa ne fie alaturi si in 2012. Pe site-ul companiei, www.antibiotice.ro, fiecare click te apropie din ce in ce mai mult de misiunea, structura si proiectele acesteia. “Ca oameni ne pasa de cei din jurul nostru, cautam sa le fim aproape si ne gandim permanent cum sa imbunatatim lucrurile care sunt importante pentru ei”, specifica cei de la Antibiotice. Si, intr-adevar, echipa Let’s Do It, Romania! Iasi va fi ajutata de companie sa isi indeplineasca misiunea, sa achizitioneze o parte din sacii si manusile pentru ziua de curatenie si sa transporte o parte din voluntari pe teren cu autobuzul pus la dispozitie.

Nici autoritatile nu raman indiferente la efortul voluntarilor care se alatura zi dupa zi echipei Let’s Do It, Romania! Astfel,  Primaria Municipiului Iasi ne da toate autorizatiile de care avem nevoie pentru a merge pe teren si pentru a ne promova in tot orasul actiunea de pe 12 mai.

Si sprijinul Agentiei pentru Protectia Mediului este unul care ne usureaza misiunea, pentru ca, intr-adevar, puterea exemplului creste cu cat suntem mai multi si avem mai multe resurse. Agentia va trimite faxuri catre primariile comunale cu conventiile de participare si se va ocupa si de companiile de salubritate si de o cat mai buna colaborare cu acestea dupa ce strangerea gunoielor se va definitiva.

Let’s Do It, Iasi! Suntem din ce in ce mai multi si din ce in ce mai motivati. Impreuna nu ne mai punem intrebarea “oare se poate? ” ci afirmam cu mandrie “am reusit!”

P.S.: Nu-i asa ca nu ai uitat sa www.letsdoitromania.ro pentru a te simti in fiecare zi membru activ al familiei noastre?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *