Ultimele detalii

Le vom puncta pentru a fi mai usor de urmarit.


IMPORTANT
Pe site-ul www.LetsDoItRomania.ro, chiar in prima pagina aveti cateva butoane importante.
1. Sustine 2. Inscrie-te 3. Informatii utile 4. Puncte de inregistrare si 5. Echipeaza

Folositi-le cu incredere!


INSCRIERE
Toti cei interesati sa participe la cea de-a treia editie Let’s Do It, Romania! sunt incurajati sa se inscrie pe site-ul campaniei, www.letsdoitromania.ro, in sectiunea “Inscrie-te la curatenia de pe 12 Mai!”.


PROMOVARE
Ne poti ajuta cu promovarea actiunii din acest an foarte simplu, mai ales ca mare parte din promovare este facuta online.

Ai aici mai multe formate de bannere pe care le poti posta pe siteul sau pe blogul vostru, cu link catre www.letsdoitromanie.ro. Pe facebook ne gasesti pe pagina, iar eventul este http://www.facebook.com/events/255503757871100/. Stii ce trebuie sa faci: like, share, invite!

Cauza oficiala a LDIR este http://www.causes.com/causes/403155-let-s-do-it-romania, pe twitter ne gasesti la #letsdoitro.


12 MAI
Sambata la ora 09.30 dam startul! Cei care vor fi repartizati la Padurea Verde vor veni in fata la Muzeul Satului, spre Zoo. Vom avea un mic moment de Deschidere Oficiala a zilei de Curatenie Nationala.

Cei din alte localitati, locul de intalnire este in 99% din cazuri la primarie. La Periam e la Periam Port, in Lugoj pe Platoul Casei de Cultura a Sindicatelor. Mai multe despre punctele de intalnire gasiti aici.


ELEVI, SCOLI
Participarea echipelor cu elevi, organizate de la scoala, necesita un tabel nominal cu toti participantii, iar pentru elevii minori trebuie prezentata la punctul de inscriere in 12 Mai “Declaratia pentru minori” semnata de parinti. Declaratia pentru minori poate fi gasita aici.

Alocarea zonelor de curatenie pentru elevii, scolile din Timisoara (cei care nu au fost inca repartizati)  se face vineri, in Complexul Studentesc la PORKY’S, incepand cu ora 12.00.

Echipele inscrise din partea scolilor sau care doresc sa se inscrie sunt rugate sa trimita lista sau tabelul cu elevii si profesorii insotitori la adresa [email protected].

Cele mai mari echipe de voluntari inscrise pana acum sunt Scoala din Padureni cu 128 de elevi si cadre didactice si Fabrica de Bere Timisoreana cu 171 de voluntari anuntati.


SUSTINERE
Ca si la editiile anterioare principalele institutii partenere care se implica in organizarea proiectului sunt Garda de Mediu Timis, Inspectoratul scolar Judetean Timis, Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Timisoara, Directia Silvica Timis, Institutia Prefectului Timis si Primaria Timisoara. Dintre companiile care au fost alaturi de noi in toti cei trei ani amintim FrigoglassContinental Automotive, FlorimpexTim si Fast Point. Incepand cu anul trecut de mare ajutor ne-a fost Apa Minerala Buzias, iar in 2012 ni s-a alturat si Toyota Timisoara. Pe partea media multumirile noastre ajung la 24FUN, Zile si Nopti, deBanat si ReDesteptarea.

Acestea fiind scrise, va asteptam pe toti sa va implicati si sa convingeti cati mai multi prieteni si colegi sa fiti SuperEcoEroi! Si nu uitati, daca puteti asigura necesarul de echipament si pentru alte persoane, va rugam sa ne anuntati.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *