Tracon SRL Braila sustine proiectul de curatenie la Sibiu

Compania TRACON este specializata in a oferi servicii integrale, incepand cu proiectarea de cladiri si infrastructura si continuand cu toti pasii necesari finalizarii executiei. Serviciile includ lucrari electrice, mecanice si de structura, precum si design interior si iluminat.

tracon_logo2x

Firma ofera de asemenea si servicii complete de management de proiect. Indiferent daca avem de a face cu un nou centru comercial, un complex proiect industrial sau restaurarea unei cladiri de patrimoniu, serviciile oferite de Tracon sunt atent gandite pentru a satisface necesitatile clientului si ale proiectului, in functie de cerinte.

Firma este dedicata integrarii sustenabilitatii in toate activitatile sale. Proiecte cum ar fi depozitele ecologice de deseuri pentru Constanta, Sibiu si Braila au fost proiectate si sunt operate in asa fel incat sa protejeze mediul inconjurator. Management-ul deseurilor este realizat intr-un mod responsabil, iar gazul provenit din deseuri este si el colectat. Sistemul de management de mediu al firmei este certificat conform standardului international ISO 14001.

Multumim pentru ajutor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *