Tinerii de la ziarul Buzz, in stafful campaniei “Let’s Do It, Romania!”

 

Tinerii de la cercul de jurnalism Micii reporteri unde, lunar, se realizeaza ziarul Buzz, o publicatie scrisa de copii si adolescenti, si-au manifestat intentia cu mult entuziasm de a fi voluntari in campania “Let’s Do It, Romania!”. Ei sunt gata sa invete toti pasii pe care trebuie sa -i cunoasca un tanar pentru a face parte din cea mai mare actiune de curatenie din tara.

Tinerii de la ziarul Buzz vor face parte din stafful de organizare al intregii campanii, astfel incat ei vor fi legatura cu dascalii si elevii implicati pe data de 24 septembrie in strangerea gunoaielor din zonele care acum sunt monitorizate cu ajutorul aplicatiei online Let’s Do It, Romania. “Sunt bucuroasa sa particip, ca voluntar, in aceasta campanie. Ma voi implica atat cat pot in tot ceea ce este necesar de facut, de la realizarea de fotografii, la dat telefoane, de la mers pe teren pana la scrierea tabelelor care vor trebui scrise”, a spus Lucia Luca.

Larisa Simionescu are 18 ani si va fi viceliderul tinerilor de la Buzz implicati, deoarece nu este la prima incercare de a fi voluntar si este si cea mai mare din grup.  Sarcina tinerei va fi de a-i mobiliza pe tineri de a se organiza cat mai eficient. “Vom face treaba buna impreuna. Noi am mai colaborat la diferite actiuni organziate de noi sau de altii si pot spune ca atunci cand au de facut o treaba importanta, tinerii de la Buzz se implica serios”, spune si Larisa.

Ioana Matfeev, responsabil pe comunicare in cadrul campaniei Let’s Do It, Romania la Botosani, dar si coordonatorul general al tinerilor de la ziarul Buzz, spune: “Dupa 4 ani in care noi am invatat atat de multe din implicarea in campania Let’s Do It, Romania, a venit timpul sa lasam in urma noastra niste tineri care sa duca mai departe campania. Pentru asta ei trebuie formati si ajutati, sa stie ce au de facut, ce presupune munca din spatele unei campanii de amploare cum este aceasta. Am incredere in seriozitate si responsabilitatea tinerilor de la ziarul Buzz, dar mai ales in dorinta lor de  a demonstra ca sunt o forta”.

Activitatea de cunoastere asupra tematicii pe care o presupune campania Let’s Do it, Romania! a avut loc intr-un spatiu deosebit, in aer liber, la Ipotestii lui Mihai Eminescu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *