Tineri cu dizabilitati din Botosani vor iesi la curatenia generala din data de 24 septembrie

Echipa „Let’s Do It, Romania!” Botoşani a avut parte de o frumoasă surpriză la înscrierea voluntarilor pentru ziua curăţeniei generale, stabilită, anul acesta, pentru data de 24 septembrie. Printre sutele de voluntari care şi-au manifestat dorinta pana acum, de a da o mînă de ajutor la curăţenia generală din data de 24 septembrie, se numără şi 15 persoane cu dizabilităţi, beneficiari ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională „Lucie Lecomte”  – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Tinerii au participat la spectacolul de susţinere al campaniei “Let’s Do It, Romania!”, organizat la Botosani, pe data de 3 septembrie şi şi-au manifestat dorinţa de a se alătura acestei iniţiative. Ei îşi doresc să arate lumii că sunt la fel ca toţi ceilalţi şi că pot contribui la acest proiect de implicare socială, care arată că se pot petrece şi în Romania lucruri pozitive.

Cei 15 tineri care primesc servicii de specialitate la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională „Lucie Lecomte”  s-au apucat deja de treabă, curăţand de gunoaie, chiar astazi (vineri, 16 septembrie) zona din apropierea centrului în care locuiesc.

“Am avut deosebită surpriză să constat că, la propunerea de a participa ca şi voluntari în acest proiect, mulţi beneficiari au răspuns afirmativ, dorind să se implice şi ei în această acţiune.  A fost nevoie chiar sa fac o selectie, deoarece iniţial s-au înscris şi beneficiari a căror stare de sănătate nu le permitea să participe la această activitate. În aceste condiţii, doar un număr de aproximativ 15 persoane vor participa în data de 24 septembrie la curăţenia oraşului, bucuroşi că pot fi şi ei utili comunităţii în care trăiesc”, a declarat Dorina Prisacariu, seful Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională „Lucie Lecomte”

Beneficiarii Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională „Lucie Lecomte” vor primi, pe data de 24 septembrie, una dintre zonele cartate deja de catre voluntarii botosăneni ai campaniei “Let’s Do It, Romania”  pe care o vor curăţa începînd cu ora 9.00, cand începe curăţenia generală.


Detalii si fotografii despre activitatea centrului puteti obtine accesand http://citolucielecomtebt.blogspot.com/2011/09/si-beneficiarii-din-cadrul-cito-lcuie.html.

Puteţi afla ultimile veşti de pe blog (Botoşani) abonându-vă la newsletter:

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Puteţi susţine această campanie cu un banner sau un badge de susținere pe avatarul de pe Twitter sau pe cel de pe Facebook de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Tineri cu dizabilitati din Botosani vor iesi la curatenia generala din data de 24 septembrie

  1. Oooooo cat de frumos! Ma bucur din toata inima! Botosanenii mei dragi mereu au fost deschisi la un gand bun. Cand eram acasa (in Botosani) participam cu tot dragul, dar asa….. As fi participat aici in orasul in care sunt momentan ,dar sunt la servici, dar….voi fi cu gandul la voi copii. Va imbratisez cu toata inima si va doresc mult succes. Felicitari!!!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *