spot publicitar Let’s do it, Romania! – made in Baia Mare

Let’s do it, Romania! – copilul

Primul spot publicitar pentru proiectul Let’s Do It, Romania! facut de echipa din Maramures.

Pentru realizarea acestui clip am apelat la tanarul student, Lucretiu Pop, pe care deja il cunoasteti, fiind castigatorul concursului pentru videoclipul trupei Cassa Loco. In final, la realizarea acestui spot au participat Lucretiu Pop (20 ani, student la UBM, Facultatea de Litere) in calitate de regizor si cameraman, Sorina Ivanici (11 ani) – in rolul copilului si Ciprian Dragan (20 ani, absolvent la Liceului de Arta, sectia Muzica) – vocea de la sfarsit. Pe langa acestia, au fost implicati o multime de tineri voluntari care au ajutat la filmat, cu idei, pareri si buna dispozitie.

Locatia aleasa pentru filmari a fost Balta Neagra, nu departe de Remecioara, pe malul Lapusului. Perioada filmarilor a fost 24 – 25 august 2010. Povestea clipului este urmatoarea: Un tanar copilas, iesit la iarba verde cu familia, se plimba printre gunoaie, totul parand o joaca inocenta. In final, acesta ajunge sa fie la un pas de o moarte cruda datorita inconstientei si nepasarii de care dau dovada unii romani.


Mesajul care dorim sa-l transmitem: Nepasarea si lipsa de educatie de care dau dovada unii oameni se intoarce impotriva noastra, mai devreme sau mai tarziu. A venit momentul sa ne pese si sa rezolvam odata problema asta. Pe 25 septembrie curatam toata Romania de gunoaie, odata pentru totdeauna.

*toate gunoaiele din material au fost gasite la fata locului :(

Videoclipul intitulat “Let’s Do It, Romania! – Copulul” poate fi vizionat pe YouTube la adresa  http://youtu.be/6mA5ymLMbU8


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “spot publicitar Let’s do it, Romania! – made in Baia Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *