Ska-NK și Ultimu’Nivel s-au alăturat proiectului Let’s do it, Romania!

Ultimu Nivel si Ska-NK s-au alaturat proiectului Let's do it, Romania!Aseară, 29 iulie, incepând cu ora 22.00 a avut loc în Baia Mare un concert incendiar susținut de două formații foarte indrăgite de băimăreni: Ska-NK și Ultimul Nivel. Evenimentul care a avut loc în Club Gold Time s-a bucurat de un real succes, adunând sute de tineri pasionați de muzică și dornici de distracție.

Surprizele pentru public s-au tinut lanț, astfel încât nici echipa Let’s do it din Maramureș, prezentă într-un număr semnificativ la concert si echipată corespunzător, nu s-a lăsat mai prejos.

Membrii Let’s do it le-au oferit cântăreților tricouri personalizate cu Let’s do it, Romania!, tricouri care au fost purtate cu bucurie in timpul concertului, iar publicul a fost invitat în repetate rânduri de membrii celor 2 formații să susțină acțiunea desfășurată pe data de 24 septembrie pentru un Maramureș mai curat. Dan Carpov, moderatorul acestui eveniment, a marturisit că susține acestă înițiativă îndrăzneață motiv pentru care se alătură acțiunii de pe 24 septembrie, iar până atunci sprijină promovarea în cadrul diverselor evenimente locale. Astfel Razvan Ghit, solistul trupei Ska-NK, Szile de la Ultimul Nivel si Dan Carpov au strigat cu toții : Let’s do it, România! printre aplauzele nesfârșite ale publicului.

De asemenea la finalul concertului s-au pus bazele unei colaborări ulterioare între echipa LDIR din Maramureș si cele 2 foarmații, astfel încât vor fi pregătite o mulțime de surprize pentru cei care nu s-au hotărît încă să intre în echipa națională de acțiune a celui mai mare proiect de implicare socială și responsabilizare ecologică din România și nu numai.

Toți cei care doresc să se alăture echipei județene Let’s do it, România! Sunt asteptați la Info Centru situat la Casa Tineretului etaj 2, deschis în fiecare zi între 10-16 sau să se înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro la secțiunea “vreau să particip”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Ska-NK și Ultimu’Nivel s-au alăturat proiectului Let’s do it, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *