Reportaj dedicat campaniei LET’S DO IT, ROMANIA! realizat de micii reporteri din Botoşani

Reporterii BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoşani, au realizat un reportaj dedicat campaniei Let’s Do It, Romania, care a fost difuzat, duminica, 22 septembrie, în cadrul emisiunii “Cheia Sol” de la TeleM Botoşani.

Copiii-reporteri care scriu la singura publicaţie scrisă de copii, nu sunt la prima lor implicare în campania de mediu LET’S DO IT, ROMANIA! Anul trecut, pe lângă faptul că au strâns gunoaiele cot la cot cu ceilalţi botoşănenii, reporterii ziarului BUZZ au organizat şi o campanie de informare adresată cetăţenilor certaţi cu mediul înconjurător.

Imediat după ce au strîns gunoaiele, ei au lipit  pe bănci bileţele pe care au scris mesaje eco prin care i-au îndemnat pe oameni să păstreze curăţenia oraşului. Fiecare mesaj a fost semnat de fiecare copil care şi-a adăugat şi vârsta. Copiii de la ziarul BUZZ au vârste cuprinse între 10 şi 16 ani.

Reportajul dedicat campaniei LDIR cuprinde interviuri cu oameni care s-au implicat anul trecut, cu părerile reporterilor Buzz despre această campanie şi mai ales îndemnul de a ieşi cu toţii pe data de 28 septembrie la curăţenie generală. Reportajul dedicat campaniei nu a fost însă singura intervenţie a reporterilor BUZZ din emisiune pe tema campaniei.

Reporterul BUZZ, Daria Ichim, a avut ca invitată o voluntară din Suedia care se va implica alături de toţi ceilalţi botoşăneni, pe data de 28 septembrie, la strîngerea gunoaielor.

 Mai jos puteţi urmări reportajul LDIR realizat de micii reporteri botoşăneni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *