Recomandări de lucru pentru judeţul Braşov

Suntem pe ultima sută de metrii şi este necesar să aflaţi mai multe detalii despre procedura de înscriere locală şi raportare a acţiunii din Ziua Z, 12 mai!

  1. Coordonatori şi Echipe: Vă rugăm să completaţi următorul formular (dacă nu v-aţi alocat pe site), necesar pentru a înţelege unde vă putem aloca şi ce necesar de materiale există (anul acesta dorim ca mare parte din participanţi să-şi asigure necesarul de Mănuşi şi Saci – ne aşteptăm la 50.000 de voluntari, faţă de 16.500 din anii trecuţi şi nu putem face faţă acestui număr de voluntari).
  2. Procedura: în ziua de curăţenie, vă rugăm să aveţi şi un aparat foto, să faceţi 2-3 poze înainte, în timpul şi după acţiune şi să trimiteţi o selecţie către brasov@letsdoitromania.ro, împreună cu un mic raport de activitate – câţi saci s-au adunat şi cum a fost acţiunea de ecologizare pentru echipa dvs. Aceste informaţii le vom publica cu acordul Dvs. pe blogul naţional.
  3. Zona Alocată: în funcţie de reşedinţă, în împrejurimile acesteia (dacă nu aveţi transport propriu), vă veţi subordona autorităţilor locale. Voluntarii vor fi anunțați de către organizatorii locali dacă în zona respectivă se va realiza colectare selectivă. În acest caz, li se vor comunica categoriile de deşeuri şi culoarea sacilor care vor trebui folosiţi pentru fiecare grupă. Sacii sunt scoşi la cel mai apropiat drum public.
  4. Transport: putem asigura doar pe raza municipiului Braşov. Fiecare participant este responsabil de propriul transport în rest. Plecarea se face de la Colegiul National Unirea cat si la apel din teren*
  5. Materiale: pe cât posibil rugăm participanţii să vină cu manuşi şi saci de acasă (în limita posibilităţilor, vom oferi şi noi). Se vor ridica de la Colegiul National Unirea, vineri 11.5.2012 între 9-21:00.
  6. Sâmbătă, 12.5.2012, la ora 16 liderul echipei de voluntari confirmă fizic (la punctul de înregistrare) sau prin SMS faptul ca mormanul a fost curăţat. Vă rugăm să sunaţi la aceste telefoane pentru raportări şi orice probleme apărute apelaţi Call Center-ul național: 0318 21 21 21.

*Voluntarii din fiecare localitate participantă să se informeze la primărie unde e punctul lor de înscriere.

Echipa LDIR Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *