Mii de botoșăneni așteptați sîmbătă la curățenia județului

Mii de botoşăneni participă, sâmbătă, la acţiunea de curăţenie în toată ţară, într-o singură zi. Este al treilea an în care Botoşaniul se implică în campania Let’s Do It, Romania! şi o face alături de mii de voluntari. Nici anul acesta nu va fi o excepţie pentru că deja sacii, mănuşile au devenit aproape insuficiente pentru numărul mare de voluntari înscrişi în campania de curăţenie naţională.

Startul la marea curăţenie se va da, începând cu ora 9.00, cînd echipele de voluntari se vor deplasa către zonele care le-au fost repartizate, urmând ca fiecare coordonator de echipă să anunţe la finalul acţiunii numărul de saci cu deşeuri, locaţia, precum şi numărul voluntarilor implicaţi în campanie.

„Vreau să mulţumesc tuturor botoşănenilor, care ne-au surprins din nou anul acesta cu entuziasmul lor de a participa la acţiunea de curăţenie şi nu în ultimul rând, partenerilor care ne-au sprijinit foarte mult în dotarea cu materiale necesare, salubriştilor, fără de care această campanie este imposibilă, dar şi primăriilor, şcolilor pentru că au pus umărul puternic la consolidarea unei mare echipe la nivelul judeţului pentru LET’S DO IT, ROMANIA”, a declarat Paul Vieru, coordonator al campaniei „Let’s Do It, Romania!” pe judeţul Botoşani.

Au sprijinit echipa botoşăneană, pentru al treilea an de LET’S DO IT, ROMANIA, Waste Management Group SRL, Primăria Botoşani, Centrul Europe Direct Botoşani, precum şi următoarele firme de salubritate: SC Urban Serv SA Botosani, SC Predemet SRL Podu Iloaiei, SC Pavra Com SRL Botosani, SC Damiena SRL Suceava, Directia de Servicii Publice Dorohoi, SC Local Servicii SRL Flamanzi, SC Deea Cleaning SRL, SC Rural Serv SRL Lunca, Primaria Saveni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *