MEWI acts green

MEWI sustine incepand cu acest an Let’s Do It, Romania! in judetul Timis. Intram in lupta bine echipati :)

Din 1995, anul înfiinţării companiei noastre, am învăţat de la firma mamă germană, Heinrich Schröder Landmaschinen, să fim dedicaţi afacerii şi loiali clienţilor, astfel încât să contribuim la punerea pe roate a agriculturii româneşti. Aducând, la sediul nostru din Orţişoara (comună situată la 20 km de Timişoara, înspre Arad), de la furnizori de tradiţie, tractoare, maşini şi utilaje moderne, tehnică agricolă de ultimă generaţie, credem că am reuşit să împrospătăm şi să eficientizăm (parte din) agricultura noastră.

 

În comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea suntem un bun vecin şi contribuim, în baza unor programe comunitare, la îmbunătăţirea calităţii vieţii consătenilor noştri.

 

De asemenea, încurajăm voluntariatul, sponsorizările şi activităţile sportive ale angajaţilor.

 

La sediul central din Orțișoara și la toate filialele noastre din țară avem o politică de prevenire a generării deșeurilor, de reciclare și reutilizare și de îmbunătățire a eliminării acestora. Scriem și tipărim pe hârtie reciclată, plantăm copaci în fiecare primăvară, considerăm că a face bine este o satisfacţie în sine, şi cel mai adesea nici nu prea povestim toate faptele noastre lăudabile.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *