Mediul Economic întâlnește Societatea Civilă în cadrul Let’s Do It, Romania 2011!




Cu mai puțin de două săptămâni înainte de Ziua Națională a Curățeniei, echipa brașoveană Let’s Do It, Romania! a organizat o conferință de presă la care au participat reprezentanți ai mediului economic și social din Județul Brașov. 


Domnul viceprimar Miklos Gantz a vorbit în deschiderea conferinței despre implicarea membrilor Primăriei Municipiului Brașov la curățenia generală din data de 24 septembrie: „Primăria Municipiului Brașov va sprijini Let`s Do It, Romania! prin toate măsurile posibile: prin lobby către celelalte autorități județene și prin resurse materiale și umane.”




Cea de-a doua conferință a evidențiat implicarea companiilor și ONG-urilor brașovene în proiect. Reprezentanții autorităților, companiilor și ONG-urilor au precizat modul în care se implică în Let`s Do It, Romania! Printre ei s-au numărat: Garda Națională de Mediu, Agenția de Protecția Mediului Brașov, Direcția Silvică, Serviciul de Gospodărirea Apelor, Jandarmeria Brașov, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov, Hutchinson, VP Industries, precum și PRIME Brașov, Crucea Roșie, AIESEC Brașov, Centrul de Voluntariat.


Cătalina Timofte, reprezentanta Hutchinson, a declarat că „este prima dată când compania va participa la Let`s Do It, Romania!, atât printr-o contribuție financiară, cât și printr-un număr de voluntari din interiorul companiei, echipați complet.”




Mircea Hirean, reprezentantul Gărzii de Mediu, a menționat că vor efectua controale regulate și vor monitoriza locurile de unde se vor ridica deșeuri în ziua de 24 septembrie, pentru a fi siguri că se va menține curățenia în zonele ecologizate.






„Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată – 24 septembrie!




Mai sunt 9  zile în care te poti alătura celui mai mare proiect de implicare socială din România. Hai să spunem cu toţii pe 24: We did it, Romania!




Răspândeşte vestea mai departe!


http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip




Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *