Let’s Do It, Romania!, pasul către o societate a tuturor

 

Comunitatea Let’s Do It, Romania! înseamnă pentru noi mai mult decât atingerea obiectivului de a colecta și recicla un volum cât mai mare de deșeuri. Pentru noi înseamnă prieteni, suporteri, parteneri, oameni minunați care ne sunt alături prin cel mai mic gest frumos pe care îl fac pentru acest proiect.

 

Administrația Națională a Penitenciarelor este și în 2012 unul dintre susținătorii noștri și suntem mândri să le mulțumim încă o dată oamenilor privați de libertate că ne sunt alături și cred în cauza noastră, formându-și deprinderi şi atitudini prosociale, care îi vor ajuta să se reintegreze ulterior în societate. Îi susținem și noi și abia așteptăm să facem front comun pe 12 mai, de Ziua Națională a Curățeniei.

 

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care a reușit să mobilizeze 500.000 de voluntari până acum. Anul acesta vă așteptăm pe mai mulți la curățenie, fiind binevenit oricine vrea să facă un pas către o nouă societate, mai bună, o societate a tuturor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *