Let`s Do It, Romania! la Romanian Music Awards 2011!




Oraşul Braşov va găzdui în această seară cel mai aşteptat eveniment al anului, Romanian Music Awards 2011 (RMA), aflat la cea de-a noua ediţie.




Decernarea celor mai importante premii muzicale româneşti va avea loc în Piaţa Sfatului, începând cu orele 19.00, întregul eveniment fiind transmis în direct de  postul de televiziune 1Music Channel.



Romanian Music Awards este un eveniment cu tradiţie al industriei muzicale româneşti. În fiecare an au urcat pe scenǎ artişti deosebiţi care au oferit publicului momente de excepţie. Fiind organizat la standardele unui festival internaţional, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicalǎ româneascǎ maturizatǎ şi momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.






O astfel de ocazie nu poate fi ratată, astfel că  echipa braşoveană Let`s Do It, Romania! va fi prezentă la eveniment  pe toată durata desfăşurării lui. Vom împărţi flyere, vom sta de vorbă cu oamenii, ne vom face simţită prezenţa în Piaţa Sfatului, deoarece mai este puţin timp până la Ziua Z – 24 septembrie.



Vă aşteptăm în număr cât mai mare la RMA în această seară, pentru a ne mândri cu susținători care doresc ca oraşul de la poalele Tâmpei să se afle încă o dată la loc de cinste printre învingătorii luptei împotriva gunoaielor!



Mai sunt 8 zile în care te poti alătura celui mai mare proiect de implicare socială din România. Hai să spunem cu toţii pe 24: „We Did It, Romania!”




Dacă vrei ca și tu să faci parte din distribuția Let’s Do It, Romania! nu ezita să ne contactezi şi să te înscrii pe site-ul www.letsdoitromania.ro, la secțiunea „Vreau să mă înscriu!” http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip.




Tu ţi-ai luat bilet la RMA?




* Romanian Music Awards este organizat de Music Channel şi Radio 21, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Braşov şi Club Kasho Braşov.



* Intrarea la RMA se va face pe baza de bilet, costul acestuia fiind de 10 RON. Biletele pot fi procurate de pe site-ul Eventim.ro sau de la  punctele de v\nzare Eventim.ro din fiecare oraş, precum şi de la intrarea din Piaţa Sfatului, în ziua evenimentului.



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *