Let’s Do It, Romania! este susţinută de Ambasada Britanică!

De când am anunţat lansarea Let’s Do It, Romania! prima oară şi apoi când lucrurile au început să se pună uşor-uşor pe picioare, au fost mulţi oameni care ne-au urmărit pas cu pas activităţile, evoluţia  şi care mă contactau din când în când să întrebe cum mai pot ajuta şi cum îşi pot aduce aportul.

Este şi cazul Andreei Hanganu de la Ambasada Britanică în România, vizibil interesată şi încântată de existenţa unui asemenea proiect în România. A fost alături de noi, a scris despre noi, acum formează echipă şi va veni la curăţenie pe 25 septembrie, pentru că doreşte să trăiască într-o Românie mai curată.

Toate email-urile de acest gen pe care le primesc mă bucură, mă încântă, mă fac să înţeleg mai mult ca oricând că nu suntem singuri şi că suntem tot mai mulţi aceia care vrem o schimbare în România!

Articolul complet al Andreei aici.

Mai avem puţin timp şi o facem cu toţii :) . Înscrieţi-vă pe site, formaţi-vă echipă şi haideţi să curăţăm România, pe 25 septembrie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Let’s Do It, Romania! este susţinută de Ambasada Britanică!

  1. Din pacate nu pot sa participez la accest formidabil proiect deooarece locuiesc la 2000 km departare de ROMANIA,dar idea este plus ca buna ,deasemeni as dori sa felicit persoanele ce au luat aceasta initiativa!O tara curata pentru cetatenii ei si pentu turism.E un foarte bun debut.
    BRAVO,BRAVO si inca o data BRAVO!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *