“Let`s Do It, Romania!”- Endava Cluj 2012 – Feleac

În ziua însorită de 12 Mai 2012, ne-am adunat o gașcă de 13 persoane – echipa Endava Cluj – și am pornit spre Feleac, la pădurea de lângă pârtia de ski. Toți am fost foarte încântați de inițiativa de curățare a țării noastre. Inimă de la inimă am adunat voință și cu drag de România am vrut să fim printre cei care susțin un stil de responsabilizare civică, căruia cât mai mulți români să i se alăture.
Ne-am bucurat de timpul frumos și ne-am întâlnit și cu alte grupuri de cetățeni responsabili, care au subscris la Campania “Let’s Do It, Romania!” .
E foarte plăcut să vezi oameni zâmbind, ajutându-se fericiți chiar dacă nu s-au cunoscut înainte. Ne-am bucurat că am fost întâmpinați de oameni extraordinar de sufletiști într-o echipă mare – echipa “Let’s do it, World!” – și nu ne-am simțit singuri. Ne-am bucurat că efortul nostru a fost primit cu bucurie de către echipa județeană. Chiar dacă am plecat spre casă obosiți, am simțit că am făcut un lucru bun. Sperăm să respirăm un aer mai curat. Îi salutăm pe toți cei implicați și mulțumim tuturor pentru efortul depus.

Ne-am promis că la anul vom fi mai mulți și vom susține în continuare acest proiect!

We deserve a clean world. We did it!

Submitted by Sebi

Foto-colaj-cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *