Let` s Do It, Piatra Neamţ!

Sâmbată, 12 mai, Asociaţia Sens Civic s-a alăturat campaniei naţionale de ecologizare “Let`s Do It, România!”. Alegerea locaţiei a fost nu una inspirată ci chiar necesară, ţinând cont de peisajul dezolant care ni s-a arătat într-un loc unde ar trebui să mergem pentru recreere: simbolul municipiului Piatra Neamţ – Muntele Pietricica. Este greu de imaginat… şi mult mai greu de descris în cuvinte. Deşi sunt greu explicat fotografiile acestea, ele însele pot explica o parte dintre neajunsurile cu care se confruntă societatea noastră. Imaginile vor vorbi, sperăm, pe înţelesul tuturor. Ne dorim ca înţelegerea corecta a lor să atragă după sine curajul, ambiţia şi stăruinţa de a le corecta.

Asociaţia Sens Civic mulţumeşte tuturor voluntarilor care au participat la eveniment şi îi felicită pe toţi cei care au renunţat astăzi la prejudecăţi de genul «eu nu strâng gunoaie» sau la un mod mai agreabil de a petrece timpul liber şi şi-au dedicat timpul şi energia pentru a oferi celorlalţi o lume mai curată!

Imaginile realizate cu prilejul acţiunii le puteţi viziona la asdresa: http://senscivic.wordpress.com/2012/05/12/let-s-do-it-piatra-neamt-imagini/

Submitted by asociatia sens civic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *