Let’s Do It, Romania! si cu elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nicolae Bălcescu – Ferneziu, Maramures

Protejarea mediului este o necesitate imperioasă generată de certitudinea că oamenii sunt parte integrantă din natură şi nicidecum superiorii acesteia. Problemele educaţionale ridicate de mediul ecologic ne-a făcut să optăm pentru acţiunea la nivel naţional ,Let’s Do It, Romania”Cunoaşterea responsabilă a mediului înconjurător oferă copiilor ocazia de a gândi, a învăţa, de a-şi dezvolta curiozitatea şi interesul pentru anumite aspecte din lumea înconjurătoare.

Schimbarea mentalităţii oamenilor se face prin educaţie ecologică şi prin sensibilizarea copilului şi a adultului .
Pentru elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nicolae Bălcescu Baia Mare din cartierul Ferneziu, ziua de 24 septembrie 2011 a reprezentat un moment important în calendarul activităţilor extraşcolare.

Însoţiţi de cadrele didactice au ecologizat zona de la Lacul Bodi Ferneziu, albia râului Firiza din faţa şcolii, stadionul . S-au strâns peste 50 de saci de gunoaie, deşeuri aruncate cu o mare iresponsabilitate de cetăţenii oraşului Baia Mare.

Impresionantă acţiunea acestor micuţi care au cărat in spate peste 3km, sacii cu gunoaie de pe platforma lacului Bodi Ferneziu până în centrul cartierului Ferneziu.

Apreciem activitatea cadrelor didactice: Bele Mirela, Pop Daniel, Orzac Dana, Dănilă Margareta, Banu Caterina şi directorul unităţii prof. Pop Silvia Florina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Romania! si cu elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nicolae Bălcescu – Ferneziu, Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *