IULIUS MALL CLUJ devine Titular in Echipa Nationala de Actiune!


IULIUS MALL CLUJ sustine si in acest an “Let’s Do It, Romania!”, proiectul care isi propune sa faca curatenie in toata tara, intr-o singura zi!

Drept urmare, pe langa implicarea intensa pe partea de promovare, IULIUS MALL CLUJ devine locatie a intalnirii din Ziua Curateniei! Astfel, clujenii vor fi asteptati in data de 24 septembrie, incepand cu ora 08:00, in parcarea IULIUS MALL, pentru a le fi distribuite materialele necesare curateniei.


Cu o experienta de aproape doua decenii in retail, IULIUS GROUP este cel mai mare dezvoltator si operator de centre comerciale de tip mall din Romania. Compania are in portofoliu patru mall-uri sub brandul IULIUS – in Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava. Acestea atrag anual peste 40 de milioane de vizitatori.

IULIUS MALL CLUJ este cel de-al treilea shopping mall din reteaua nationala IULIUS. Pentru ca transilvanenii apreciaza originalitatea, IULIUS MALL CLUJ a fost conceput ca un centru comercial cu o sinergie inedita, in catre distractia si dining-ul se imbina cu shopping-ul de calitate. Mall-ul IULIUS de la Cluj-Napoca cuprinde peste 210 magazine si restaurante. Grandoarea arhitecturala, designul deosebit, calitatea brandurilor si traficul anual de peste 13 milioane de vizitatori recomanda IULIUS MALL CLUJ ca fiind o destinatie de top.

Echipa clujeana “Let’s Do It, Romania!” va multumeste pentru suportul acordat proiectului si pentru deschiderea cu care v-ati oferit sprijinul de fiecare data cand ati fost abordati! Ne mandrim cu inca un Titular in Echipa Nationala de Actiune!

Dragi voluntari, ne vedem la IULIUS MALL!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *