Fructe Naive Iasi alaturi de Let’s Do It, Romania!

Week-end-ul de mai in care Ziua de Curatenie Nationala,12 mai, este insemnata in calendarul actiunilor sociale din Romania se apropie si aduce cu el soare, temperaturi vesele in termometre si din ce in ce mai multi oameni generosi alaturi de echipa Let’s Do It, Romania! In 2012 voluntarii harnici care vor face curatenie in imprejurimile Iasului, vor fi serviti cu suc 100% natural, făcut numai și numai din fructe românești, culese cu mâna si oferit de cei de la Fructe Naive Iasi care au hotarat sa se alature in 2012 campaniei Let’s Do It, Romania! Jucaus si cu umor ei ii motiveaza pe voluntari pe pagina de facebook: “Sâmbătă ne vedem la Let’s Do It, Romania!Vom premia cu suc primele 3 echipe care adună cei mai mulţi saci, aşa că nu vă uitaţi cheful acasă. Vor fi acolo şi Naivele noastre CuMinţi să vă susţină :)”.

Ce nu trebuie sa scape nici unui voluntar care vrea sa se revigoreze cu un suc de fructe de la Fructe Naive dupa ce a contribuit la eliberarea spatiului verde din apropierea orasului de povara poluarii? “Naive este un alt fel de mod de a trăi: plin de bucurii mici, care îți fac ziua mai bună. Încărcat cu energie, pentru toate lucrurile frumoase la care vrei să iei parte. Debordând de voie bună, ca să îi bucuri și pe alții ori de câte ori ai ocazia. Încrezător în viitor și plin de inițiativă, ca să poți schimba în bine orice dorești. Și, nu în ultimul rând… absolut delicios, așa cum ar trebui să fie fiecare moment pe care ți-l oferă viața”.

Multumim Fructe Naive! Multumim pentru sustinere si pentru originalitatea cu care ii motivati pe voluntari! Let’s Do It! impreuna pentru un oras mai curat si mai dependent de un stil de viata sanatos! Let’s Do It, Iasi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *