Emeric Imre si Razvan Krivach sustin Let’s Do It, Romania!

Intrucat intreaga echipa de organizare clujeana Let’s Do It, Romania! si-a dorit implicarea vedetelor locale in promovarea Zilei Curateniei Nationale, ne-am gandit sa apelam la sprijinul lui Emeric Imre si Razvan Krivach, muzicieni consacrati ai zonei noastre.

Amandoi s-au aratat foarte incantati de idee, Razvan punandu-ne la dispozitie studioul lui pentru a realiza testimonialul, lucru pentru care ii multumim.

Ideea filmuletului a venit la o discutie inaintea filmarilor, cand Emeric Imre s-a gandit sa facem analogia dintre curatenia din casa si cea din jurul nostru, sperand astfel sa reusim sa le subliniem clujenilor importanta participarii la Ziua Curateniei. Cu totii ne-am aratat incantati de idee, am pornit rapid in cautarea unui aspirator, am imprastiat cablurile in studioul lui Razvan si ne-am pus pe filmat. Dorim totodata sa ii multumim si lui Vlad Anca, intrucat el a fost cel care ne-a ajutat cu filmarea si montarea testimonialului.

Cam atat din asa zisele “culise”! Va invitam sa vizionati testimonialul printr-un singur click si de asemenea, nu ezitati sa ne spuneti parerile voastre despre filmulet.

Multumim Emeric Imre si Razvan Krivach si speram sa ne vedem in numar cat mai mare la Ziua Curatenie Nationale, din 24 septembrie.



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *