Echipa Iasi multumeste The Gathering pentru sustinere si implicare



Echipa de la The Gathering ne-a fost un sustinator entuziast si de incredere si le multumim pentru sprijin si initiative. Iata ce i-a motivat sa fie alaturi de Let’s do it, Romania! dupa cum ei insisi ne povestesc:


The Gathering saluta actiunea Let’s Do It Romania 2011, Iasi


Sa stim si sa ne reamintim ca nu suntem singuri si ca numai impreuna putem face ca lucrurile sa se schimbe, ar trebui sa fie la indemana oricui. Nu este greu si poate cel mai important este ca inca mai avem Timp.

Cladim pe linga noi numai pentru ca natura ne ingaduie si inca nu ne cearta. In schimb, continuam sa o incarcam cu toate cate nu ne sunt de folos si ne debarasam de ele cum ne vine mai usor si unde oricum nu ne punem problema daca e bine sau nu.

Pentru noi e o incantare sa locuim intr-un oras cum este Iasul, cultura lui ne inspira, verdele lui ne tine vii si energici. Si pentru ca ne incredem in legea care spune ca “mai intai trebuie sa dai, ca mai apoi sa si primesti”,  nu am ezitat nici o secunda, ne-am adunat toate energiile pozitive, am cautat cat mai multe detalii la colegii nostri din echipa ieseana Let’s Do It Romania si ne-am pus pe treaba.


Am gandit implicarea agentiei The Gathering mai ales din prisma voluntariatului si initiativei personale a celor care o reprezinta. De-a lungul parcursul profesional, am pus bazele unor importante parteneriate rezultate in urma organizarii diferitelor tipuri de evenimente corporate, astfel ca, le-am lansat propunerea colaboratorilor nostri de a se alatura fie cu materiale necesare pentru strangerea propriu-zisa a gunoaielor (saci menajeri, manunsi menajere, masti de protectie), fie cu transportarea sacilor colectati, fie cu promovarea si raspandirea in atentia publicului larg a informatiilor despre actiunea ce urma sa se desfasoare la nivel national (radio-uri, bloguri, alte platforme online).


Suntem onorati sa le multumim inca odata tuturor celor care au raspuns pozitiv la propunerea noastra si s-au implicat efectiv si binenteles ii vom mentiona si pe cei care poate din cauza unor conjuncturi nefavorabile nu au reusit inca sa fie parte a proiectului LDIR.  Cu siguranta urmatoarele actiuni ii vor gasi receptivi si deschisi pentru a face ca lucrurile sa conteze si mai mult cu sprijinul lor. Oamenii dedicati, voluntari ce pot proveni din medii diferite, demonstreaza ca impreuna pot face diferenta.


In ciuda faptului ca editia precendeta Let’s Do It Romania 2010 nu ne-a ajuns in atentie , anul acesta am decis sa conteze implicarea noastra si mai mult decat atit sa nu ramana o intamplare. Vom miza pe una din solutiile cheie ale succesului – perseverenta si vom spune in continuare NU indiferentei. Agentia The Gathering va fi gazda anul acesta ce ii va reuni pe toti partenerii actiunii Let’s Do It Romania 2011 Iasi, in cadrul Galei LDIR Iasi, eveniment ce doreste a fi o premiera pentru zona Moldova si un prim pas pentru editia europeana a proiectului din 2012. „


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *