Despre campania “Let’s Do It, Romania!”, la Ipotești

La sfârșitul lunii iulie, la Ipotești, a avut loc a V-a ediție a Taberei pentru Situații de Urgență la care au luat parte peste 50 de copii din municipiu și din județ. Copiii au învățat cum să dea primul ajutor sau cum să se descurce în situații limită.

Totodată, micuții au aflat de campania “Let’s Do It, Romania” și pentru că majoritatea s-a arătat interesată de ziua curățeniei din 15 septembrie, profesoara Ana Ilaș, implicată din nou în cea mai mare acțiune de ecologizare din lume, le-a explicat ce pot face, ca voluntari, în acea zi.

Copiii vor fi mesageri în școlile la care învață pentru “Let’s Do It, Romania!”, dar și pentru prietenii din cartier.  Profesoara Ana Ilaș a punctat în discuțiile cu micii pompieri, așa cum au fost numiți în timpul taberei, despre importanța colectării selective, aceasta fiind una din caracteristicile de bază ale mișcării de anul acesta.

Surpriza a fost că unii dintre copii deja fac asta în familiile lor, lucru care a dat tuturor speranțe și certitudinea că vor ști să transmită la rândul lor mesajul printre colegi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *