Daniela Bejinariu: Trebuie să devină o normalitate, pentru noi, să strângem gunoiul…




Daniela Bejinariu din Dorohoi


Daniela Bejinariu, una dintre protagonistele spectacolului de susținere și promovare al campaniei “Let’s Do It, Romania!”, a transmis, pe scenă, după ce a evoluat, un mesaj foarte sensibil și intens aplaudat de publicul aflat în sală. Evenimentul a avut loc, sâmbătă seară, pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, cu sprijinul Primăriei Botoșani. Daniela este una din tinerele speranțe ale muzicii folk din județul Botoșani. Ea a câștigat recent trofeul la cea de-a doua ediție a Festivalului de Folk  “Seri Melancolice Eminesciene” și este olimpică la limba engleză. Tânăra, nu numai că impresionează prin vocea sa caldă, dar își compune singură piesele. Mesajul pe care l-a transmis pe scenă a fost unul de o sinceritate debordantă care, cu siguranță, a pus pe gânduri pe mulți dintre cei prezenți la spectacol.

” alt=”” />

Puteţi afla ultimile veşti de pe blog (Botoşani) abonându-vă la newsletter:

Enter your email address:





Delivered by FeedBurner

Puteţi susţine această campanie cu un banner sau un badge de susținere pe avatarul de pe Twitter sau pe cel de pe Facebook de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Daniela Bejinariu: Trebuie să devină o normalitate, pentru noi, să strângem gunoiul…

  1. Cred ca normalitatea ar fi sa nu FACEM gunoi, nu sa-l strangem… A STRANGE gunoiul, mai ales CU VOLUNTARI, in conditiile in care este un serviciu pentru care PLATIM CU TOTII, mi se pare INADMISIBIL. Cred ca aceasta curatenie ar trebui facuta altfel si… in alte locuri. Mai pe sus… De ce trebuie sa se mobilizeze voluntari pentru a face ceea ce in mod normal fac firmele platite pentru asta? Adica ei iau banii si voluntarii fac treaba? Nu mi se pare normal si nici firesc.

    1. Costi, din pacate, banii pe care ii dam sunt pentru colectarea deseurilor din orase, pentru arealele naturale nu isi asuma nimeni responsabilitatea. De aceea, acest proiect isi propune curatarea arealelor naturale, incercand sa tragem un semnal de alarma asupra acestei situatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *