Cautam Exploratori ai Dunarii. Oferim recompensa substantiala :)

Zaharencu Andreea, Colegiul Economic Delta Dun_rii Tulcea“O privesc mereu cu emotia regasirii unui suflet drag si ma simt ca un copil adoptat pentru un anotimp frumos, nesfarsit de cer si de ea, Dunarea mea..”

 

Asa se incheia anul trecut una dintre cele 201 lucrari, inscrisa la sectiunea literatura a concursului de creatie “Exploratorii Dunarii”. Participantii inscrisi la prima editie ne-au surprins placut prin toate lucrarile inscrise, iar castigatorii au fost de toate varstele, extrem de diversi si surprinzator de creativi :)
Butnariu Sandra2 - Clubul de pictura Nicolae Tonita, Constanta


Lefter Ioana Cristina - Scoala Turcoaia, Tulcea

Herenciuc Bianca Maria - Clubul de pictura Nicolae Tonita, Constanta

 

 

Taranu Liviu - Scoala Turcoaia, Tulcea

 

Si, pentru ca am simtit emotia din spatele fiecarei povestiri, din spatele fiecarei poezii sau desen, va invitam din nou la concurs, elevi din scolile dunarene! Voi aveti “privilegiul” ca Dunarea sa va fie prietena si intotdeauna povestile cu prieteni sunt cele mai savuroase. Iar recompensa va fi pe masura!

 

Odagiu Roxana, Colegiul Economic Delta Dunarii Tulcea 1.jpg 3

Asadar, in perioada 21 – 10 mai, asteptam sa ne scrieti gandurile sau intamplarile voastre despre Dunare, sa le desenati sau sa le puneti in rime, participand la una dintre cele doua sectiuni:

-> pictura/desen

-> literatura (eseuri si poezii)

 

Vrem sa adunam cat mai multe povesti, vrem sa le facem cunoscute si, mai mult decat atat, vrem sa le premiem pe cele mai frumoase. Castigatorii, pe care ii vom dezvalui pe data de 22 mai 2015, vor pleca acasa cu unul dintre premiile puse la bataie de catre partenerul nostru, Kaufland:

•    6 laptopuri

•    8 tablete

•    8 boxe portabile

•    4 ghiozdane

•    4 seturi complete de rechizite

•    8 puzzle-uri 3D 
Ifrosa Amalia - Scoala Emil Gulian, Giurgiu
Concursul face parte din campania “Let`s Do It, Danube!”, creata cu scopul de a atrage atentia asupra importantei curateniei apelor si responsabilizarea cetatenilor. Si asta tocmai pentru ca amintirile si intamplarile voastre cu Dunarea sa dainuiasca in timp. Iar lucrurile atat de cunoscute despre dunareni sa nu ajunga doar niste legende.



Repartizarea premiilor si conditiile de participare se regasesc in regulamentul concursului disponibil pe pagina de web: www.letsdoitromania/ldid si la adresa de email [email protected].



Va dorim multa bafta si inspiratie din belsug!



Articol realizat de Beatrice Mutu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *