Cartăm Județul Ilfov cu Toyota!

În județul Ilfov ne bucurăm să anunțăm continuarea parteneriatului cu susținătorii noștri de la Toyota, care, ca și anul trecut, ne sprijină în procesul de cartare.

Anul acesta căutăm zonele murdare cu o Toyota Yaris cu care, de aproape două săptămâni, cartam în special păduri nominalizate pentru votare, dar și vecinătăți ale localităților și alte zone importante pentru comunitățile locale. Astfel, am reușit să verificăm 17 păduri, între care Snagov, Căldărușani, Corbeanca, Cornetu, Cernica, Dascălu, Runcu, Măgurele, dar și alte zone precum malul lacului Mihăilești, lunca Argeșului și împrejurimile localităților Dragomirești, Chitila, Moara Vlasiei, Glina, Gruiu, Voluntari, Cernica, Domnești.

Am descoperit multe locuri civilizate, multe păduri frumoase dar și unele murdare unde oamenii făceau grătar de 1 Mai chiar lângă resturile de la picnicurile precedente. Dar curând vor fi curate și aceste locuri, pentru că pe 12 mai ieșim la curățenie cu voluntarii noștri eco-eroi și vom da exemplu tuturor celor care nu respectă natura! Iar gunoaiele… reciclate le vom face! :)

Mulțumim încă o dată Toyota pentru sprijinul acordat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *