Campania “Let’s Do It, Romania!” ajunge si la TeleM Botosani

img_9626Campania “Let’s Do It, Romania!” a fost promovata de tinerii voluntari botosaneni intr-o noua emisiune. Este vorba despre emisiunea “Like in Botosani” moderata de actrita Mirela Nistor la TeleM Botosani, care va fi difuzata pe data de 23 septembrie, de la ora 20.00.

In studio, alaturi de moderatoarea emisiunii, au fost tinerele voluntare, Ilona Danila si Ana Iftodeanu, dar si coordonatorul judetean al campaniei “Let’s Do It, Romania!”, Paul Vieru. Acesta din urma a subliniat buna colaborare a voluntarilor botosaneni cu toate institutiile statului la nivelul judetului pentru bunul mers al campaniei, dar si despre asteptarile pe care stafful local le are pentru campania de anul acesta.

img_9652Astfel, Paul Vieru a declarat ca spera  ca sambata, 24 septembrie, sa iasa din casa pentru curatenia generala peste 15.000 de voluntari botosaneni. Cifra estimata de acesta a fost determinata de numarul mare de inscrieri venite din partea botosanenilor, atat elevi si profesori din scoli, cat si reprezentantii unor institutii sau organizatii.

“Ne dorim foarte mult sa creasca si numarul  persoanelor care vin separt, pe cont propriu, sambata dimineata, cum de altfel, s-a mai intamplat in anii din urma. Ne trezeam la sediul stabilit pentru campanie cu oameni organizati in grupuri sau nu, ca voiau saci si manusi pentru a strange gunoaie. Asta inseamna sa fii voluntar, sa faci din proprie initiativa si doar asa vom cultiva si dezvolta spiritul acesta de implicare. Botosaniul s-a clasat in ultimii doi ani pe primul loc in ceea ce priveste numarul voluntarilor si speram sa ramanem pe aceasta pozitie”, a spus Paul Vieru. 

Sediul campaniei “Let’s Do It, Romania” a fost stabilit pentru ziua de 24 septembrie la Agentia pentru Protectia Mediului Botosani.

Emisiunea “Like in Botosani” va fi transmisa vineri, 23 septembrie, la TeleM Botosani, de la ora 20.00.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *