Botoşaniul susţine LET’S DO IT, ROMÂNIA!

3 septembrie 2011

Ora 17.00

Teatrul „Mihai Eminescu”

INTRARE LIBERA

Copiii şi tinerii din judetul Botoşani, care s-au remarcat anul acesta la concursurile muzicale din ţara şi din străinatate, îi aşteaptă pe toţi botoşănenii la un spectacol de susţinere al campaniei „Let’s Do It, Romania!”. Fie că au luat premii la festivalurile şi concursurile din ţară şi din străinătate, fie că au cucerit, prin talentul lor, publicul la spectacolele oferite, ei se constituie acum în modele pentru generaţia  lor, iar asta îi responsabilizează cu privire la conduita pe care o au în societate.  Cosmin Agache, Ştefan Florescu, Raluca Ursu, Codruţa Barariu, Daniela Bejinariu, membrii grupurilor Cheia Sol şi R&B School Dance vor urca, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00, pe scena teatrului “Mihai Eminescu”, încercând să-i convingă pe botoşăneni că indiferenţa este principalul duşman al omenirii. A fi responsabil de acţiunile pe care le intreprinzi, reprezintă primul pas spre propriile noastre realizări.

Campania “Let’s Do It, România” este în prezent cel mai mare proiect de implicare socială din ţară şi işi propune, pe lângă obiectivul ei principal-curăţarea ţării de deşeuri într-o singură zi – responsabilizarea populaţiei cu privire la grija faţă de mediul înconjurător.

“Let’s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întamplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată. Anul acesta, ziua curaţeniei generale este data de 24 septembrie.

Micii artiştii care vor urca pe scenă vor încerca să-i mobilizeze pe botosăneni să iasă, în aceasta zi, la curăţenia generală, pentru ca judeţul Botoşani să devină unul dintre cele mai curate din ţară.

*****

Cosmin Agache a  ajuns în finala emisiunii “Romanii au talent”  şi s-a bucurat de multe  aprecieri de la o serie de personalităţi ale showbizului autohton. A cântat alaturi de Smiley şi l-a impresionat pe Leonard Doroftei cu talentul său pentru beatbox.


Ştefan Florescu este unul dintre finaliştii emisiunii “Românii au talent” şi, cu siguranţă, i-a cucerit pe români cu jongleriile pe care le face cu mingea. Recent,  a caştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Football Freestyle, care a avut loc la Praga.


Raluca Ursu a câstigat, anul acesta, trofeul la Festivalul Internaţional Slavianski Bazaar din Belarus. A obţinut premiul I, la categoria ei de vârstă, la Festialul “Marţisor Dorohoian” şi Premiul II la festivalul international Ti Amo de la Oneşti.


Codruţa Barariu este deţinătoarea unui loc I la Festivalul-Internaţional al Talentelor Lumii “Micul Prinţ” şi, tot în acest an, a castigat  acelasi loc 1 la festivalul international de muzica Nova Latinitas de la Chisinau.


Daniela Bejinariu este una din revelaţiile muzicii folk în Botoşani iar acest lucru este confirmat de recentul succes înregistrat la Festivalul “Seri Melancolice Eminesciene”, unde a câştigat trofeul. Daniela Bejinariu nu este doar o foarte bună voce pentru că ea îşi compune propriile piese şi este olimpică la limba engleză.


Patru dintre membrele grupului Cheia Sol au participat anul acesta la primul concurs online de muzică pentru copii “Licurici pe portativ”, organizat de Asociaţia Culturala “Adrian Enache”. Amalia Hrom, Ioana Frasinescu, Oana Tăbultoc şi Andreea Prisacaru au cucerit simpatia celor care au votat cel mai popular licurici. Oana Tăbultoc este deţinătoarea mai multor premii obţinute anul acesta la festivalurile la care a participat, iar Amalia Hrom şi-a început cariera, la cei 7 ani ai săi, cu o menţiune, obţinută la Festivalul Marţisor Dorohoian, la categoria ei de vârstă,.

Grupul Cheia Sol i-a bucurat, toată vara, pe botosăneni, în parcul “Mihai Eminescu” cu spectacolele oferite. Zeci de botosăneni au participat, duminică de duminică, aplaudând şi cântând împreună cu micii artişti coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu.

Puteţi afla ultimile veşti de pe blog (Botoşani) abonându-vă la newsletter:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Puteţi susţine această campanie cu un banner sau un badge de susținere pe avatarul de pe Twitter sau pe cel de pe Facebook de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Botoşaniul susţine LET’S DO IT, ROMÂNIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *