Book the Date (21.04.2012)! Let’s Bike It!

Dacă 12 mai este Ziua Națională a Curățeniei de anul acesta, atunci declarăm 21 aprilie Ziua Let’s Bike It! Pentru că v-am obișnuit deja să facem totul împreună și de această datăp apelăm la ajutorul vostru! Nu vă chemăm să-l căutăm pe tărâmuri de basm peste 7 mări și 7 țări, ci vă invităm să luați parte la ceea ce se cheamă, în limbaj urban, bineînțeles, „un eveniment culeanu”. Nu este o prezentare de modă, nu se lansează nici un gadget și nici concurs cu premii nu este, dar totuși foarte multă lume vrea să participe! – numai zecile reacții pozitive colectate de la întâlnirile noastre ne spun că Let’s Bike It! este ceea ce trebuie. Dar ce este, de fapt?

Ei bine, să vă dăm câteva indicii: vom bicicli 70 de km offroad (evident, în afara orașului, iar cine nu poate să pedaleze atât poate să facă și 10km), prin 7 păduri, pornind din Herestrău NORD (cum treci pe sub podul de tren din Herăstrău, e un părculeţ mai micuţ cu loc de joacă pentru copii). Traseul nostru continuă pe lângă Pădurea Cernica, Pădurea Runcu și purcedem un pic și în apropiere de Pădurea Moara Vlasiei.

Ca să demonstrăm că putem fi responsabili tot timpul, chiar și când suntem cu gândul la biciclit, ne-am gândit că ar fi frumos să vă dezvăluim scopul acestui eveniment de acțiune: pe traseu vom identifica zonele care vor necesita ecologizare în ziua de 12 mai 2012, ziua în care va avea loc Let’s Do It, World!, mișcare la care se alătură și România. O altă idee care ne convine de minune ar fi să cunoaștem oameni și să ne împrietenim, dar asta lăsăm în seama voastră!

Deci, ne întâlnim de ziua Let’s Bike It!, 21 aprilie 2012, în zona Herestrău NORD, la ora 9.30 să indentificăm împreună zonele pentru curățenia națională de pe 12 mai! Let’s Do It, prieteni!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *