BEST şi LDIR Braşov

Voluntarii de la Best Braşov au curăţat zona şoselei de centură din Braşov şi ne-au oferit feedback din care avem de învăţat pentru acţiunile viitoare.

“Organizarea în Brasov, la Unirea putea fi mai bună. Am înţeles că trebuia să primim o foaie cu contacte, dar nu am primit. Noi nu ne-am ales o zona online, ne-am ales în dimineaţa de 12 mai. Trebuia să mergem pe Carierei, dar într-un final am ajuns în altă parte (pe centura Braşovului). Păcat că nu au venit toţi voluntarii care s-au anunţat, mi s-a părut foarte mic numărul celor care s-au strâns la Unirea. Anul trecut am fost în Bacău şi a fost şi o cantitate mult mai mare de participanţi, dar şi o organizare mai bună. Promovarea în Braşov a fost slabă şi cred că ar fi ieşit mai bine dacă era pregătit mai din timp.
Şi… ar trebui să fie obligatorie participarea la LDIR. Am avea un oraş/ţară/lume mult mai curată :)”, ne-a spus Adrian Cotfas.
 Suntem de acord că întotdeauna este loc de mai bine. Mutarea datei de curăţenie, din 24 septembrie, acum în mai (pentru a ne înscrie la o mişcare internaţională cu Moldova, Bulgaria şi Turcia) s-a făcut într-adevăr din scurt şi de aici dificultăţile apărute.
Cu ajutorul vostru însă, ne dorim ca ediţiile viitoare să fie mai reuşite şi să fim din nou fruntaşi la curăţenie!
Echipa LDIR Braşov
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “BEST şi LDIR Braşov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *