12 mai – Gimnaziul „Serafim Duicu” din Târgu-Mureş

Sâmbătă, 12 mai, Gimnaziul „Serafim Duicu” din Târgu-Mureş a răspuns prezent Campaniei „Let’s do it România”, declarată Ziua de Curăţenie Naţională.
Încă de dimineaţă, în curtea şcolii au început să apară elevi însoţiţi de părinţi și cadre didactice (un număr de aproximativ 300 de persoane). După un mic instructaj, s-au format patru grupe care au cuprins Pădurea Bega şi Cartierul Mureşeni, grupele din cartier axându-se pe parcuri.
Pentru câteva ore, toată lumea a reuşit să-şi coordoneze energiile într-una dintre înfruntările unui razboi pe care fiecare să-l poarte cu indiferenţa din jurul nostru. Participând la această acţiune, am câştigat o luptă, soarta războiului nu este încă decisă. S-au strâns peste 300 de saci menajeri şi alte deşeuri găsite în punctele vizate.
Finalul activităţii a culminat cu un crosul „Serafim Duicu” organizat de doamna Ovidia Frâncu şi domnul Tothpall Eugen, profesori de educaţie fizică şi sport la gimnaziul mai sus amintit, la care au participat, deopotrivă, elevii claselor primare, gimnaziale, cât şi cadrele didactice.
Ne-am bucurat cu toţii că am avut şansa să fim parte dintr-o astfel de experienţă şi ne dorim, pe viitor, cât mai multe acţiuni de acest gen.
Mulţumim voluntarilor, şi, nu în ultimul rând, direcţiunii şcolii, care este alături de noi la fiecare eveniment important.

Submitted by CAMPANIA LET’S DO IT ROMÂNIA, LA GIMNAZIUL SERAFIM DUICU

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *