Pregatire simulare 24 august 2011

Suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirea zilei de 24 august 2011. Pentru acea data la Dr.Tr.Severin vom curata parcul Colegiului National Traian. Ideea locatiei a pornit de la un eveniment creat pe Facebook (http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=197971840260615). Discutand cu initiatorii acestui eveniment au fost de acord sa combinam cele doua evenimente: ei au locatia aleasa si parte din voluntari, noi (A.N.D.A.) venim, sub umbrela Let’s Do It, Romania!, cu materialele necesare (saci, manusi, cateva masti de unica folosinta, etc).

Luni, 22 august, vom avea o intalnire de lucru la care va participa echipa judeteana LDIR si initiatorii evenimentului de pe Facebook.

Evenimentul propriu-zis este programat miercuri, 24 august 2011, cu incepere de la ora 17:30. Locul de intalnire: Colegiul National Traian. Cei care doresc sa participe la eveniment, chiar daca s-au inscris pe facebook ca participanti la evenimentul “Curatam parcul liceului Traian”, ii rugam sa se inscrie pe linkul de pe pagina asociatie noastre – linkul direct catre articol este AICI!

Va multumim si va asteptam, miercuri 24 august 2011, alaturi de noi!!

Mufturel Augustin-Mihai

P.M. Mehedinti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *