Cartare 4 septembrie

In data de 4 septembrie, o echipa ANDA a batut drumurile mehedintene (aproximativ 250 de km, parcursi in aproximativ 6 ore – din cauza drumurilor foarte dificile din zona aleasa) in vederea identificarii si “clasificarii” mormanelor de gunoaie. La aceasta actiune a fost folosit si GPS-ul Prestigio primit ca sponsorizare de echipa centrala LDIR – multumim si pe aceasta cale sponsorului!

In aceasta zona am identificat aproximativ 35 de mormane, printre ele cateva fiind mari si in zone unde va fi foarte problematic sa facem curatenie. Un astfel de exemplu este dat de o adevarata depozitare ilegala de deseuri – in special provenite din constructii – aflata la 1-1,5 km inainte de intrarea in localitatea Ilovita.

Destul de murdar este si drumul european E70 (cel putin pe portiunea parcursa: de la iesirea din Dr.Tr.Severin pana la intersectia cu drumul care duce spre Bahna) dar, dupa parerea mea personala, ceva mai curat decat anul trecut. In rest ne dorim, in continuare, voluntari pentru cartare si ne dorim pofta si putere de munca pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus.

Daca doriti sa vedeti traseul, aproximativ (nu sunt incluse portiunile pe care ne-am ratacit precum si micile devieri de la traseul principal) urmati acest link: TRASEU 4 septembrie. Daca doriti sa vedeti cateva fotografii va invitam pe facebook.

Mufturel Augustin-Mihai

P.M. Mehedinti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *