TOP Voluntariat 2010

Camera de Comerț și Industrie Maramureș, a inițiat participarea activă în proiectul Let’s do it, Romania! în Maramureș. Astfel, va organiza TOP voluntariat 2010 în Maramureș.

În realizarea topului se iau în calcul doar ONG-urile, Primăriile, Școlile sau Societățile comerciale înscrise înaintea datei de 23 Septembrie pe pagina web : www.letsdoitromania.ro în secțiunea specială sau cei/cele care au semnat convenția de participare la evenimentul Let’s do it, Romania.

Clasamentul va fi realizat pe baza procentajului de participare a populatiei din comune și orașe/municipii sau a procentajului de elevi participant dintr-o anumită instituție de învățământ în funcție de numărul total pe care aceasta îl are.

ONG-urile și societățile comerciale trebuie să indeplinească un barem de minim 25 Persoane participante pentru a intra în evaluarea pentru acest TOP.

Primăriile și Instituțiile de invățământ trebuie să îndeplinească un barem de minim 100 persoane participante pentru a intra in evaluarea pentru TOP Voluntariat Maramures 2010.

Let’s do it, Romania! este proiectul fiecărei comunități și fiecare sat, comună, oraș are ocazia să și-l asume iar pe 25 Septembrie cu toții vom demonstra că suntem un județ de top care facem față provocărilor și suntem uniți atât când e vorba de voie bună cât și când e vorba de muncă și colaborare.

Trebuie să apreciem că în județul nostru multe dintre probleme vin din trecut și în prezent lucrurile se îmbunătățesc iar pe 25 Septembrie este ziua în care vom face curățenie într-o singură zi!

Vă așteptăm alături de noi într-o inițiativă inedită pentru județul Maramureș


Echipa coordonare județeană Voluntar Adrian Dan Pop tel. : +40 740 207 969
fax : +40 362 816 546 e-mail : adrian.pop [at] letsdoitromania.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *