Povestea “Let’s Do It, Romania!” – Endava – 2013

Anul trecut ne propuneam să participăm în număr mai mare la următorul Let’s Do It şi am reuşit – echipa Endava Cluj din acest an aproape s-a triplat!

Nu cred că trebuie descrisă nemulţumirea şi nici uimirea de a găsi atât de multe şi variate gunoaie – materiale de construcţii, haine, tot felul de lucruri vechi şi multe altele care mai bine rămân nemenţionate.  Ne-a luat câteva ore bune să curăţăm zona aleasă, însă rezultatul a meritat tot efortul. Cine a mai participat la un Let’s Do It, cunoaşte bucuria de a vedea curăţenia lasată la plecare, acea senzaţie de before and after.

Rezultatul nu ar fi fost posibil fără voluntarii care au ales să se implice în proiect. Nu vorbim despre persoane care au venit la o activitate pentru că „se merge cu firma”. Vorbim despre persoane care s-au adunat de bună voie, într-o sâmbătă, pentru a aduna gunoaiele altora, iar acest lucru parcă îţi face ziua mai bună şi te face să crezi că responsabilitatea socială poate fi mai mult decât un concept teoretic.

Endava 2013 - Let's Do It, Romania!

Le multumim organizatorilor si voluntarilor care, mana de la mana, si suflet de la suflet,  au demonstrat inca odata ca: „le pasa” si ca „resemnarea” nu este o optiune.

Echipa ENDAVA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Povestea “Let’s Do It, Romania!” – Endava – 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *