Maramures international – peste 5% participare in acest an

In 2011 participarea maramuresenilor la proiectul Let’s do it, Romania! poate fi comparata cu a celorlalte comunitati din Vestul Europei.


Peste 28 000 voluntari maramureseni s-au implicat in a 2-a editie a proicetului de curatenie in toata tara intr-o singura zi.


„Numarul de participanti a intrecut cu mult asteptarile noastre. Eu am spus ca daca sunt 15.000 de oameni anul asta o sa fiu fericita. Se pare ca e mai mult decat dublu. Anul trecut au fost 11.500 de voluntari, anul acesta 28.000. Este o reusita, o victorie fara margini in Maramures”, a spus Denisa Pintea, coordonatoarea proiectului pe judetul Maramures.


Cu totii ne dorim ca odata curatat judetul nostru sa fie pastrat asa.


Participantii la proiect, voluntari de toate varstele s-au simtit bine muncind pentru comunitatea din care fac parte.


Tinand cont ca prima runda de curatenie generala a avut loc in 2010 multi se asteptau sa nu mai avem ce lucra. Altii au fost surprinsi sa vada ca lucrurile s-au mai imbunatatit si pe alocuri natura n-a mai fost murdarita ca-n alti ani.


Echipei judetene care a organizat actiunea cu siguranta nu i-a fost usor sa faca fata unei provocari de astfel de dimensiuni. Cine a mai facut asa ceva pana in prezent?


Dorim sa le transmitem celor care au ramas uimiti de performantele din 24 septembrie ca nu este cazul. Acesta trebuie sa fie un lucru normal. Anormal ar fi fost o lipsa de implicare.

Acesta e Maramuresul cel cunoscut si recunoscut peste tot in lume ca un loc aparte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *