Adoptă-ți mormanul în județul Cluj!

Salut!

Poate te intrebi de ce nu am mai scris nimic in ultima vreme, unde am disparut sau ce am facut in perioada asta. Pai e simplu…am pregatit terenul pentru Ziua Nationala de Curatenie si l-am pregatit tare bine. Suntem entuziasti ca si anul acesta am reusit sa ne mobilizam si sa va mobilizam pentru o noua provocare.

Poate te intrebi de ce dureaza atat de mult? Daca te intrebi, hai in echipa de organizare si vei vedea. Scrie-ne un e-mail pe [email protected] deoarece avem nevoie de tine la punctul de plecare din municipiul de sub Feleac. Pentru asta, trebuie sa fii disponibil saptamana urmatoare (23-27 septembrie 2013), in fiecare zi dupa ora 18:00, pentru a-ti comunica scenariul zilei de curatenie si pentru a face o simulare.

Daca nu esti din Cluj Napoca, scrie-ne si te vom pune in contact cu persoana responsabila de organizarea zilei de curatenie in localitatea ta din judetul Cluj.

Lasam vorba la o parte si dam startul la alocari (in judetul Cluj). Alocarea unui morman reprezinta modalitatea prin care noi punem la dispozitia tuturor celor care vor sa mearga la curatenie (cu propriul mijloc de transport) zona de curatenie dorita. Cum? Primul venit, primul servit.

Iti explicam mai jos ce trebuie sa faci pentru a adopta unul sau mai multe mormane (in functie de marimea si capacitatea echipei):

  • In cazul in care tu vei fi persoana de contact / liderul echipei, intra pe http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf si creeaza-ti un cont – nu uita sa bifezi “Sunt de acord sa fiu contactat prin email despre activitatile din cadrul proiectului” astfel incat sa poti primi pe e-mail detaliile referitoare la ziua de curatenie din 28 septembrie 2013 si sa le impartasesti si colegilor tai. In cazul in care ai deja un cont creat nu mai poti trece la urmatorul pas.

Curatenie

  • Selecteaza judetul Cluj din lista judetelor si bifeaza “Toti anii” – asa vei putea vedea intreaga situatie din teren, in timp real. Din harta cu mormane ai posibilitatea sa adopti un morman pentru ziua de curatenie nationala (doar daca ai mijloc de transport, saci si manusi asigurate pentru propria echipa).
  • Pentru alocarea efectiva a mormanului te rugam sa ne trimiti pe adresa [email protected] urmatoarele:
    • Numele echipei: in principiu acesta consta in numele si prenumele liderului de echipa (liderul de echipa este persoana care va fi informata de catre noi cu tote detaliile necesare pentru buna desfasurare a sesiunii de curatenie si va transmite mai departe aceste informatii) / denumirea ONG-ului / denumirea companiei / denumirea clubului sportiv etc.
    • Numarul de membri in echipa
    • ID-ul / ID-urile de mormane dorite pentru alocare
  • Dupa ce ai trimis solicitarea te vom contacta in maxim 12 h pentru confirmare

***Nota: ai posibilitatea sa iti aloci doar mormanele GRI si ROSII de pe harta.

  • Mormanele GRI reprezinta mormanele cartate in perioada 2010 – 2012 si necuratate.
  • Mormanele ROSII reprezinta mormanele cartate anul acesta (2013).
  • Mormanele VERZI reprezinta mormanele alocate si curatate deja in perioada 2010 – 2012.
  • Mormanele MOV reprezinta mormanele alocate deja (partial sau total) pentru ziua nationala de curatenie – 28 septembrie 2013.

Tocmai ti-ai alocat propriul morman. No iti multumim ca si anul acesta faci parte din cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania si iti dorim mult success.

Cu drag si prietenie,

Echipa “Let’s Do It, Romania!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *