Ultimele pregatiri cu sefii de echipe participanti la “Let’s Bike, Gorj!” 27 – 28 august 2016

Ieri, in jurul orelor 18:00,  coordonatorul judetean din Gorj a participat la o sedinta cu sefii de echipe de voluntari biciclisti pentru a stabilii traseele care vor fi abordate in zilele de 27-28 august la “Let’s Bike, Gorj!“.

De asemenea, au fost descarcate aplicatia gratuita “Let’s Do It, Romania!” pe telefoanele mobile si s-a facut instructajul de folosire, pentru ca in zilele de cartare a mormanelor sa fie facute poze cat mai obiective si sa fie mentionate si detaliile locatiilor.

Sefilor de echipe le-au fost inmanate de catre coordonatorul judetean cate un set de documente cuprinzand Regulamentul de desfasurare al concursului si Normele de siguranta.

Speram ca in data de 27 si 28 august 2016 sa avem cat mai multi participanti la “Let’s Bike, Gorj!” si sa reusim sa cartam si sa descoperim cat mai multe mormane cu deseuri, pentru ca pe 24 septembrie sa facem curatenie in toata tara!

Sper ca la evenimentul din 27 si 28 august sa avem si participarea televiziunilor si ziarelor locale care pana in momentul de fata nu ne-au contactat, cu toate ca au fost anuntate pe mail despre eveniment.

Multumim pe aceasta cale Radio Oltenia Craiova, care ne-a oferit un interviu de promovare a actiunii, vineri la matinalul de la 11:15. Apreciem eforturilor lor si speram sa ne mai ajute pe mai departe.

Let’s Bike. Gorj!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *