“Albinutele” de clasa I participa la Ziua de Curatenie Nationala – Let’s Do It, Gorj!

Astazi, 20 septembrie 2016,  in calitate de coordonator judetean Gorj Let’s Do It, Romania!, m-am deplasat impreuna cu colega mea de echipa, Lavinia Nicolescu, la Scoala Generala “Constantin Savoiu” Nr. 8,  unde alaturi de doamna invatatoarea Manuela Negru le-am vorbit copiilor de clasa intai despre importanta zilei de 24 septembrie 2016 – Ziua de Curatenie Nationala si despre cat grava este problema aruncarii deseurilor in natura.

imag1809

Atmosfera in clasa  a avut un puternic caracter miscator, iar “Albinutele” – asa cum le-a denumit d-na invatatoare Manuela Negru mi-au transmis  o stare emotionala care pe moment m-a rascolit si sensibilizat, datorita faptului ca niste copii asa mici, de clasa intai au inteles mesajul actiunii, au inteles ca nu trebuie sa ai o varsta anume daca vrei sa te implici. Din frageda copilarie poti sa nu ramai indiferent la ce se intampla in mediul inconjurator, in natura, ca ei niste inimi micute pot sa convinga parintii acasa, oamenii pe strada, opinia publica ca nu putem ramane indiferenti la deseurile aruncata in natura.

imag1835

Exemplul Albinutelor este demn de urmat si sunt de apreciat. Au fost foarte entuziasmati si responsabili de aceasta sarcina mica pentru noi, dar foarte mare pentru ei, de a imparti pliante prin orasul Targu Jiu si de a invita cetatenii sa participe sambata, pe 24 septembrie 2016, sa dezobisnuim Romania de deseuri.

Pentru mine, incepand de astazi,  vor face parte din echipa de coordonare a “Let’s Do It, Gorj!” si asa cum le-am spus vor fi voluntarii mei de incredere pentru “Let’s Do It, Romania!”.

imag1820

Coordonatorul judetean Gorj “Let’s Do It, Romania!”, Nicolae-Cristian Juscu, le multumeste albinutelor – clasei intai Scoala Nationala “Constantin Savoiu” Nr. 8 Targu Jiu, doamnei invatatoare Manuela Negru, doamnei directoare Violeta Dulubei si nu in ultimul rand mass-media Gorj pentru sprijinul acordat!

Felicitări, Albinuțelor!

Autor: Nicolae-Cristian Juscu, coordonator județean Gorj Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *