We did it, Dolj! Well done

Voluntarii din Craiova, majoritatea elevi, au actionat, asa cum anuntam, in zona limitrofa Craiovei, in zone precum Centura de Nord (Avicola,Hanul Doctorului,Bariera Valcii, etc), Podari, zona Rovine, Facai, Preajba, sau Bucovat.





Echipati cu voie buna, voluntarii au fost transportati la locurile murdare stabilite, de catre autobuze RAT, special puse la dispozitie pentru aceasta zi! Coordonatorii din echipa LDIR Dolj i-au asteptat la fata locului si au impartit saci, manusi si zambete. :-)









Dorim sa facem remarcata prezenta copiilor cu nevoi speciale de la scoala Sf. Mina, care au actionat in zona Avicola. Cei aproximativ 45 de copii nu s-au lasat intimidati de cantitatea mare de gunoi existenta sau de maracinii care ascundeau murdaria. Ei, mai mult ca oricare alti colegi de la scoli normale, prezenti in acea zona, au dorit sa faca ceva! Nu s-au dat in laturi si nu au vrut sa plece pana nu au incarcat sacii in masinile de gunoi!







Salutam echipa de aproximativ 50 de oameni, angajati Selgros Craiova, care, impreuna cu domnul director local, au actionat in zona Breasta. Dansii au avut utilaje speciale, cu care au amenajat parcarile, precum si padurea din acea zona. Tot in acea zona a actionat si o echipe de 30 de voluntari de la Asociatia “Sanse egale pentru fiecare”.






O munca  solicitanta au avut insa cei de la asociatia “Mereu pentru Europa”, precum si o echipa de la Cargus. Ei au actionat in zona Preajba si respective Bucovat, unde cei 30 de oameni au strans in jur de 300 de saci.







Momentan, raportarile din judet nu s-au finalizat, insa va putem transmite datele provizorii. Acestea sunt, dupa cum urmeaza:

  • 8260 de saci de gunoaie, adunati numai in zona limitrofa

Craiovei (!!!)

  • Estimam un total de 28.000 de saci din judetul Dolj, fara orasul Craiova

  • 9600 de voluntari, dintre care 5420 la nivelul intregului judet si 4200 de voluntari din municipiul Craiova

Rezultatele finale vor putea fi comunicate in cursul zilei de miercuri, 28 septembrie.





Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *