Rezultatele zilei-maraton pentru cartare in judetul Dolj

Miercuri, 24 august, in jurul orelor 9:00, echipa de coordonare locala a proiectului Let’s Do It, Romania!, impreuna cu voluntarii din judetul Dolj, porneau in cautarea si identificarea mormanelor de gunoaie din arealele naturale din apropierea orasului Craiova.

In urma acestei actiuni care a durat aproximativ 4 ore, voluntarii au reusit sa carteze in jur de 35 de mormane de gunoaie, care au fost ulterior incarcate pe harta deseurilor, disponibila pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Voluntarilor Let’s Do It, Dolj li s-a alaturat si o echipa formata din inspectori ai Administraţiei Bazinale de Apă Jiu, care a mers în prima zi de acţiune în zona comunii Vârvoru de Jos, pe cursul pâraielor Terpeziţa şi Desnăţui.

Alte tinte ale zilei-maraton de cartare au fost  reprezentate de imprejurimile comunei Breasta si ale orasului Calafat.

Actiunea de cartare (identificare a mormanelor de gunoi din arealele naturale) va continua pana pe data de 14 septembrie.


Echipa judeteana de coordonare a Let’s Do It, Romania! doreste sa organizeze un weekend de cartare pe biciclete (un mod eco de a te desplasa), in masura in care locuitorii Craiovei ar raspunde pozitiv acestei provocari!  (Pentru detalii si implicarea in cartarea pe biciclete – contact Madalina Marinescu – [email protected])

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *