Raport 24 august

După cum spuneam acum câteva zile, într-o postare mai veche, pe 24 august vă invitam la un mini Lets do it! în zona localității Vădeni. Am rămas puțin în urmă cu update-ul pe blog, așa că „dăm raportul” cu întârziere, ne cerem scuze. :D

Miercuri dimineață ne-am adunat 6 oameni hotărâți să se pună pe treabă, iar la ora 9 am plecat spre Vădeni. Bătălia cu deșeurile s-a dat la amenajarea piscicolă Mața – Rădeanu, din Vădeni, comuna Cavadinești. Am curățat timp de câteva ore un dig de pe Lacul Rădeanu și am adunat 30 de saci grași și frumoși de PET-uri. Nu am reușit să ajungem până la capătul digului pentru că soarele a fost destul de puternic și am făcut multă mișcare scoțând PET-urile din stuf. :)

Și cum vorba „după muncă și răsplată” este perfect adevărată, gazdele ne-au servit cu o bunătate de ciorbă de pește, cum nu am mai mâncat niciodată. Am ajuns după-amiază înapoi în Galați, obosiți și prăfuiți, dar cu satisfacția că am făcut un lucru bun, și că avem burțile pline. :) Mai jos vă lăsăm linkurile către câteva articole legate de acțiunea de pe 24 august, apărute în presa locală, dar și un filmuleț cu munca noastră. Enjoy!

articolul 1 | articolul  2 | articolul 3

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *