PUMA The Creative Factory & Let’s Do It, Romania!

Echipa Let’s Do It, Romania! împreună cu PUMA, a organizat concursul „PUMA The Creative Factory”, dedicat oamenilor talentați, pasionați de artă, design, arhitectură și cu suficientă imaginație încât să creeze ceva grozav din orice material. PUMA i-a provocat să realizeze un obiect de expoziție din Puma Recyclable Bags, pentru a arăta modul artistic sau practic în care pot fi reutilizate diversele produse pe care oamenii le folosesc în viața de zi cu zi și pentru a cultiva responsabilitatea în rândul tinerilor.

 Premierea concurenţilor s-a desfăşurat la Galeria Artmark, unde a fost prezentată şi o expoziţie a obiectelor create de concurenţii finalişti.
Spre deliciul invitaţilor şi implicit al nostru, un workshop cu mâncare Raw a avut loc pe perioada desfăşurării evenimentului. Mâncarea Raw este un nou concept de a găti produse foarte gustoase fără utilizarea focului. Echipa de la D’ advent a încântat publicul cu un workshop marca Let’s Do It, Romania! prin care au împărtăşit invitaţilor din talentul lor de a da o nouă utilizare practică, dar şi stilistică obiectelor reciclabile, mai pe scurt un mic atelier de creativitate eco :D
Mulţumim partenerilor noştrii de la PUMA pentru organizarea proiectului. Mulţumim şi invitaţilor prezenţi la eveniment!
Felicitări concurenţilor pentru creaţii şi talent!!!
We Did It!
Poze de la Eveniment Aici
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “PUMA The Creative Factory & Let’s Do It, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *