Prima zi pentru Let’s Do It, Romania! la Street Delivery

Nu m-aş fi aşteptat să fie atât de bine la Street Delivery! :) Am ratat ziua de vineri din cauza multelor lucruri pe care le avem de organizat pentru conferinţa de lansare oficială a Let’s Do It, Romania! care va avea loc marţi.

Dar astăzi, cu forţe proaspete, înarmaţi cu pubele, afişe, stickere, saci, mănuşi şi voluntari inimoşi, echipaţi ca de război :), ne-am îndreptat energici spre Street Delivery, str. Arthur Verona. Ca şi anul trecut, ne-a primit cu bucurie, iar noi am fost încântaţi să ne întâlnim cu doers ca şi noi, pe domenii diferite, oameni care schimbă România şi ne fac mândri că îi cunoaştem.

După ce am instalat frumuseţe de stand, cu pubelă (pentru care mulţumim partenerilor noştri de nădejde, Urban S.A.), “voluntari” pregătiţi de lupta cu gunoaiele, au început să îndrăznească oamenii să se apropie: mulţi ştiau de noi şi voiam să afle data de curăţenie de anul acesta :) Le-am spus că mai trebuie să aibă puţină răbdare până marţi când această dată nu va mai fi niciun mister şi o va şti toată lumea.

Cei care nu ştiau despre noi nimic au aflat cu uimire că în 2010, pe 25 septembrie, 200 000 de voluntari chiar au reuşit să transforme sloganul nostru în realitate: “curăţenie în toată ţara, într-o singură zi”.

Au venit atât de mulţi foşti colegi din echipa de anul trecut, încât şi dacă i-am fi invitat, sunt sigură că nu ar fi ieşit aşa :)

Toţi erau încântaţi să vadă că avem de gând să continuăm, că suntem entuziasmaţi şi încântaţi să facem curăţenie din nou în România.

Ca un ambasador al Let’s Do It, Romania! minunat ce este, Zoli de la Sistem ne-a făcut o vizită la stand şi a fost foarte drăguţ. Vă arăt şi poze curând :)

Mulţi colegi noi din proiect au venit la stand, au socializat cu noi, între ei, au văzut cât de bine reacţionează oamenii la întâlnirea cu Let’s Do It, Romania!

Am avut la stand un concept drăguţ: toţi cei care spuneau că vor să vină la curăţenie, primeau de la noi o mănuşă, pe cea de-a doua urmând să o ia ei pentru curăţenia din septembrie :) Le-a plăcut ideea şi au luat-o ca pe o promisiune, acceptând mănuşa de la noi :)

Ne-am întâlnit şi cu prietenii noştri de la Fundaţia Friends for Friends, cu cel mai creativ stand de la Street Delivery, sper să fac rost de nişte fotografii să înţelegeţi şi voi ce spun :) Am una până una-alta :)

Ne-am simţit foarte bine în prima zi de Street Delivery (prima zi pentru noi :D), şi deşi nu am apucat să ne plimbăm mai mult şi să vedem şi alte lucruri frumoase pe care le fac alţii, am găsit o înregistrare de ieri, cu o melodie cu mesaj eco: Captain Planet!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *